Thobby Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jak zrobić żeby jakis object mi sie tworzył w jednym miejscu co jakis czas?? No i jak sie niszczy, a gdzieś indziej są takie same to żeby one sie nie niszczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Alarm, instance_destroy. To było wałkowane tyle razy... Masz bana na szukajce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 No jasne było wałkowane tyle razy i pewnie tak jak mi nigdy nie działało... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @up: jak sie nie umie zrobić to nie działa... <wał> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Alarmy, alarmy, alarmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jak zrobić żeby jakis object mi sie tworzył w jednym miejscu co jakis czas?? 1.Stwórz obiekt 2.W create tego obiektu wpisz alarm[0]=room_speed*ilość_sekund 3.W alarm 0 wpisz instance_create(x,y,nazwa_obiektu,_który_ma_być_tworzony) alarm[0]=room_speed*ilość_sekund 3. Ustaw ten obiekt w miejscu gdzie mają się tworzyć. No i jak sie niszczy, a gdzieś indziej są takie same to żeby one sie nie niszczyły.Jeśli używasz klocka "Destroy instance"(taki kosz) to na górze jest do wyboru: Self, Other, Object. 1. Wybierz Object i wybierz nazwę obiektu. Jeśli jest to w kodzie: 1. Wpisujesz: with nazwa_obiektu {instance_destroy()} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi