hudy0070 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 http://img529.imageshack.us/my.php?image=dragonballav4.png czy można by było prosić o fatygę i zrobić "chodzenie" dla każdej z tych postaci? Jeśli nie no to się nie obrażę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Może lepiej "Jak to zrobić samemu?", zamiast "Wy mi to zróbcie za mnie."... Poszukaj sobie jak zrobić chodzenie, to banalne! Opcja "Szukaj" na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 @up a kurde po co ten dział?? Po to żeby inni zrobili dla gościa grafe a ten walnie ich do credits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Może lepiej "Jak to zrobić samemu?", zamiast "Wy mi to zróbcie za mnie."... Poszukaj sobie jak zrobić chodzenie, to banalne! Opcja "Szukaj" na forum... Jemu chodzi o grafę poruszania a nie silnik poruszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Aha przepraszam, źle zrozumiałem, wybaczcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 łatwo to to nie jest i wątpie że ktoś Ci zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi