pilar36 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 http://www.advercash.net/signup.php?ref=OsamodasxD Jezeli chcesz mi pomoc uzbierac na oryginalna licencje do GM, wystarczy ze zarejestrujesz sie na stronce powyzej, i bedziesz klikac w wyswietlajace ci sie linki (z kazdym nalezy poczekac okolo 30sek.) w VIEW ADS. Codziennie naplywaja nowe, wiec mozesz pomoc mi, A TAKZE ZAROBIC SAM! Zaloz konto pay-pal i zarabiaj - to takie proste xD :) P.S. (tak od serca), nie badzcie chamscy :( jezeli nie chcecie pomoc to przynajmniej nie piszcie glupich komentarzy, do GM'a chce mi sie bardzo, a mama zabrania mi wydawac pieniadze na TZW glupoty..... -w przyszlosci zamierzam postawic server do mojego pierwszego MMO ale zanim to nastapi minie jeszcze duuuuuuzo czasu Dzienks za przeczytanie tematu, jezeli potrzebujesz pomocy - pisz dp mnie --> na pewno odpisze :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja może dałbym ci trochę grosza, gdybym miał konto na Paypalu. Nie ufam serwisom reklamowym. A na razie przypomnij swojej mamie, by dała ci trochę kieszonkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja ufam tej stronie - kumpel zarobil juz ponad 18$ przez miesiac (powiedzial mi dopiero o tej stronie 2 tyg temu) i przesylal przy mnie kase z tej strony na konto pay-pal. Nie ma sie czego obawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Drugi punkt regulaminu pozdrawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi