KoRn Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 elo, mam taki kod: if keyboard_string="elo" or "siema" or "witam" or "dzien dobry" or "siemano" or "czesc" or "siemka" or "hello" or "heya" or "heyah"{ draw_text(x,+20,"o, witam, witam...") } I wywala błąd: wrong type of arguments for || :( Co mam robić? Z góry dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 echhhhh... keyboard_string="elo" or keyboard_string="siema" or keyboard_string="witam" //itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Musisz do każdego dawać keyboard_string="cos tam". Np.: if keyboard_string="elo" or keyboard_string="siema" or... @UP: szybszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 elo, mam taki kod: if keyboard_string="elo" or "siema" or "witam" or "dzien dobry" or "siemano" or "czesc" or "siemka" or "hello" or "heya" or "heyah"{ draw_text(x,+20,"o, witam, witam...") } I wywala błąd: :( Co mam robić? Z góry dzięki ;) Po pierwsze: draw_text(x,y+20,"o, witam, witam...") Po drugie: chatbota rob na switchu, nie na warunkach - szybciej i czytelniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Najlepiej zrób plik z pytaniami i odpowiedziami, nie będziesz musiał tyle kodu pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 THX wszystkim. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi