Rookia Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 CZy moglby mi ktos zrobic fajnego ludzika 32x32 pixele widok z gory na niego bo jakos mi sie nie udaje a wiem ze wy rysujecie ze h** tak ladnie ;p ludzik (czyli czlowiek) tylko w zmniejszonej wersji bardzo o to prosze...gra bedzie o wojnie w ****** tajemnica wiec noze i bronie bede se dorabiac ale prosze wlasnie o ludzika Ps. prosilbym o dorobienie mu jakiegos pistoletu ;/ bo mam tylko painta ;/ i nie umiem zbytnio rysowac ;p :P Ps2.Blagam na kolanach dam co chcecie ;p :boxed: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Masz jakiegoś (nie ja robiłem, w jakimś przykładzie starym był). Pomniejsz go sobie. PS: Jak proszisz o grafikę, to nie w dziale "Pytania początkujących", tylko w "Grafika". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rookia Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 a jak to pomniejszyc bo normalnie sie nie da ( w sensie ze pomniejsze obraz a dawno nie pracowalem w paincie tzn.od 2 lat i nie pamietam) po za tym nigdy nie bylem dobry z grafiki komputera... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Pokombinuj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 9. Nigdy nie nazywaj tematu "Pomoc", "Help me!" itp., (...) :) Lepsze pomniejszenie zrobisz w bardziej zaawansowanym programie do grafiki rastrowej. Photoshop/GIMP i masz ładnie wygładzoną grafikę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Masz ten pomniejszony. Nie dziw się że taki dziwnie mały, bo część jest niewykorzystana (jak będzie trzeba obrócić go). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tak jak koledzy powiedzieli temat powinien byc w "Grafice". Namalowalem ci brytyjskiego spadochroniarza w berecie( lub probowalem): Napewno ci sie przyda ;P Moze ci posluzyc jako szkielet do narysowania innych postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Wystarczy zrobić sobie z niego konture i jest poprostu w paincie wziac go lupa wymalowac kolory zostawic kontur i sobie przemalowac (ewentualnie cos mu dodac) ja tez nie jestem za dobry rysowaniu malutkich postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 wyjebista nazwa tematu, przeczyałem i wszedłęm by pomóc bo w tym akurat co napisałeś w temacie napewno jestem dobry ... .... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi