HELL_F Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 no kontretnie to chce zrobic gre w oparciu o to cudeńko: http://www.gryonline.boja.pl/game,play,1326.html z tym ze zmniana broni to pauza i wlancza sie ekwipunet polonczony z menu, konkretnie to mam zamiar troche te gierke urozmaicic, no wiecej mozliwosci wysokosc i dystans skoku zalezny od wagi broni, jakies drabinki skile mini gry... ale to pozniej, no mam probleblem z umieszczeniem 3 obiekiow jako jednego(bohater) noi ta obracajoca sie za myszkol bron, probowalem zrobic jąl odzielnie, na probe, robilem wedlug instrukcji na GMC ale jakies blendy powyskakiwaly, czy moge prosic o wsparcie ( np dochowe ), dam creditsy, jek kos bedzie chcial..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Hmm szczerze to mało z tego zrozumiałem wiec jak możesz wytłumacz dokładniej , wogóle jakie błędy ci powyskakiwały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi