murdalow Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 dobra miałem gm6pro i kleiłem w nim 2 projekty,wczoraj ściągnąłem gm7lite obczaiłem i tyle... rano włączam projekt i on się otwiera w gm7lite a nie w gm6pro, domyśliłem się że przez jakby nowszą wersje chce się otwierać ale mam pytanie... Czy może mi spieprzyć to w projekcie jak miałem robione w gm6,czy mam robić w gm7lite,czy go odnistalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie spieprzy ci niczego. Mi też się tak zdarzało (po formatach). Poprostu kliknij prawym na projekt, Otwórz za pomocą i wybierasz GM6. (będą 2 takie same nazwy więc wybierz tą nie zaznaczoną). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 no właśnie tak se pomyślałem że w właściwościach zmienie ale czekałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi