Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mam tak ze jak hero skacze to wydaje dźwiek ale gdy sie nie styka z podloga to chce ze jak nacisne ponownie klawisz skoku zeby mi nie odtwarzalo podczas gdy jestem w powietrzu gdy nacisskam klawisz skoku. Jak to zrobic?? Z GÓRY DZIĘKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak zwykle pogmatwane. Przy wciśnięciu klawisza sprawdzasz czy jesteś na ziemi, a jeśli nie to nie odtwarzasz. Co w tym trudnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Po kodzie który odpowiada za skok ( np. vspeed -= 7; ) daj sound_play( dzwiek ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 AAA :P to najpierw akcja skoku pozniej dzwieku. THX zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi