Moho Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam Bardzo pilne! niech mi ktoś jak najszybciej doradzi! Szukam jakiegoś programu do wyciągania rożnych danych z pamięci ram, głównie chodzi mi o tekst, bo jest taki problem, skopiowałem dosyc długi tekst, wkleiłem na photobloga, debil poprosił nie wiem czego o zalogowanie jeszcze raz, nie pamiętałem hasła wiec je zresetowałem, nowe hasło które dostałem na maila skopiowałem do schowka, dałem wstecz do strony z logowaniem bo wpierw włączyła sie strona z prośbą o wpisanie adresu email w celu wysłania linku w którym następiowało resetowane hasła i wysłanie jego na mail, hasło skopiowałem a gdy sie zalogowałem to wpisu nie było, nie miałem niestety żadnej możliwości cofnięcia sie do strony z edycja wpisu... zamiast tekstu mam hasło w schowku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 CheatEngine - sprawdza sie w grach i programach do wyszukania i edycji danych w pamieci ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 raczej mi to nie pomoże, nawet nie wiem jak się tym posługiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 co prawda troche trudne do opanowania ale z poczatku. Zawsze mozesz przeczytac helpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 to tylko do aplikacji i ich pamięci w ram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jeśli używasz Linuksa zainstaluj klippera -> zapamietuje do bodajże 32 czy tam jeszcze więcej ostatnich akcji ze schowkiem. W przypadku innego systemu, poszukaj sobie odpowiedniego odpowiednika. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi