copoconaco Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tytuł: Allah Akbar (zemsta taliba) Gatunek: symulator terrorysty samobójcy :blink: Opis: paskudni imperialistyczni amerykanie okupuja nasz cudowny kraj, musimy ich wszystkich zabic, musimy zabic tych ktorzy ich wspieraja, musimy zabic tez tych ktorzy ich nie wspieraja bo ich wspieraja ale nie wiedza jeszcze ze ich wspieraja, musimy zabic zwierzeta bo moga poslozyc jako jedzenie dla okupujacych nas amerykanskich okupantow, musimy wysadzic wszystko w powietrze (nie, na powaznie niemam nic do mieszkancow bliskiego wschodu i wyznawcow Islamu. Nudzilo mi sie troche to wyskrobalem tego potworka) sterowanie: -spacja=KABOOM -ctrl=okrzyk: cywile uciekaja w miare mozliwosci jak najdalej, żołnerze biegna w twoim kierunku, ale nie doo konca za toba wiec mozna sie schowac za rogiem budynku albo oddalic poza zasięg danego typa -strzałki= chodzenie w wybranym kierunku MAŁE UZUPEŁNIENIE: -Gra sie konczy jak wysadzimy wszystkich talibów... -TAK, jest mozliwosc uzyskania overkilla, na różnych planszach pewnie, ale to zwykle koliduje z celem wysadzania... Download: https://gmclan.org/up3255_4_allach_akbar_3c.html Rozmiar pliku: 2912KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: google i soldiers albo blitzkrieg Screeny: (z nowej wersji) Uwaga zdjecia zawieraja krwawa treść, wiec jeśli jadleś odczekaj pare min zanim obejżysz... terrorysta krzyczy "allah akbar!!!" - https://gmclan.org/up3255_5_okrzyk_allah_akbar___.html ! zauwazcie ze po okrzyku cywile staraja sie odsunac jak najdalej od terrorysty ;) (bedzie mozliwosc krzyczenia zeby ludzie zeszli nam z drogi (w miare mozliwosci0 i zeby zwrocic na siebie uwage zolnierzy zeby ich odciagnac) 3 sekundy pozniej - https://gmclan.org/up3255_5_3_sekundy_po_okrzyku.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Już zasysam. Oh shit to jest rar! Dam ocenę w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 hmm... Niezłe ;) 4/5. Rób tak dalej :thumbsup: !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 O ile grafika jest Twoja to świetnie,jeszcze jedno pracuj nad jakoscią gry nie nad ilością.To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Gra super choć w coś takiego już kiedyś grałem :boxed: 4/5 Czekam na następną gre. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Gra dobrze wykonana, tylko to sterowanie(gracz czasem się zacina) Ogólnie nieźle. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Powinieneś zrobić swobodne przenikanie przez cywili, bo nie było uliczki, w której bym się nie zablokował. Grafika świetna, ale to śpiewanie po jakimś czasie działa na nerwy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Bardzo fajna gra ;) Ładna grafik, muzyka też do zniesienia i fajne misje. Czasami zdarza się tylko błąd ze zmianą sprite kierunku. Ocena 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 mam dosyć mały FPS co świadczy o tym że gra jest niezoptymalizowana, poza tym nie wciągnęła mnie zbytnio... Ale ładnie wykonana +3/5 ;y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 W sumie to cos powstalo na skutek frustracji z powodu moba wbijajacgo się co chwile w ściane w "Zarazie". Ale skoro sie wam tak podoba to poskrobie przy tym jeszcze troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Muszę zgodzić się z Ludziksem, że za łatwo się zablokować. Mógłbyś zrobić swobodne przenikanie przez cywili, lub możliwość przesuwania ich. Misje są banalne, może dodaj jakieś urozmaicenia typu zwab X żołnierzy do jakiejś strefy i wysadź ich tam razem z czymśtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Grafika bardzo fajnie Ci wyszła,nie wiem jak z grywalnością dlatego nie oceniam(Nie pograłem długo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Mały update, niemoge sie zabrac za skonczenie "zarazy" a wiekrzość czzasu spedzam nad platwormówka z czarnoksieznikiem w roli głównej... Pomyślalem ze szkoda zeby sie Zemsta Taliba kurzyła -nieco poprawiona grafika -okrzyk (ctrl): cywile uciekaja w miare mozliwosci jak najdalej, żołnerze biegna w twoim kierunku, ale nie do końca za toba, wiec mozna sie schowac za rogiem budynku albo oddalic poza zasięg danego typa -nieco bardziej urozmaicone misje (nieco przegiety poziom trudnosci pod koniec) -muzyka nie jest loop wiec nie narzekać ;) -po zderzeniu z talibem, cywile nie losuja kierunku tylko ida w przeciwnym do taliba. -poprawione zachowanie cywili, nie powinno obciazac kompa tak jak poprzednio -strzalki które pokazuja mniej wiecej kierunek do celu, lub miejsca gdzie jest najwiecej potencjalnych ofiar /nadal zacinaja sie sprity taliba /nadal moby wiruja po zbyt bliskom kontakcie ze soba/ ze ściana /olalem kolizje z paroma obiektami (gosc z wierzyczki potrafi wystrzelac cywili którzy laza mu za blisko ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ta gra to mistrzostwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi