yessus Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W grze wykorzystałem teksturę clowna z jednego przykładu dla początkujących z tego co pamiętam + jakieś tam foty z neta.. reszta moja, muzyczkę zrobiłem na FL'u. Gra głupia, bez fabuły:D Opis będzie w menu. Jest 5 poziomów + BOSS. Piszcie ile udało wam się punktów natrzaskać. Pozdrawiam. LINK DO GRY!!! Proszę SCREEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 szablon........... bez ss nie sciagam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 1.szablon 2.screeny 3.szkoda pamięci 4.1,2/5 5.wrzuć na uploada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yessus Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Po pierwsze nie wykorzystałem szablonu, po drugie zagraj zanim się wypowiesz, gra jest krótka więc to nie problem... a screena umieściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi