Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 TADAM Tu była grafika i została usunięta z powodu że Propa chciał ją wykorzystać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Kolejny raz pokazujesz jaki z ciebie amator... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 WOW O_O Ale super - ja tak nie umiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Hej, przynajmniej się uczę...troche lepsza już od tamtej co była w Imo Rampage <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A nie lepiej coś tego rodzaju? @Down: Nie rozumiesz co to małe obrazki ^_^ EDIT: Ty naprawdę się nudzisz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja pier... mówimy mu,że jego grafiki to totalne dno,psuje se reputacje (i tak ma zrójnowaną).A ten daje jeszcze gorsze grafiki.Co za mądry typek xD.Innymi słowy "Dedaj plox ;x" Jak się uczysz to się ucz,ale nie dawaj każdej pierwszej lepszej shiotwej grafiki na forum,zrobisz coś naprawde dobrego to się pochwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 "Dedaj plox ;x" Daruj se ten tekst bo jest beznadziejny ;y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 TADAM Czy ty masz choć trochę wyobraźni ? Przecież ty to rysujesz "na odwal" EDIT: @Fallord: Teraz to ty psujesz sobie reputację takimi wyzywaniami :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tadam! Nawet siem nie spociłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Daruj se ten tekst bo jest beznadziejny ;y Wiem dlatego,go używam jak patrze na takie coś z czym on wyskakuje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tadam! Nawet siem nie spociłem. :) He, he, a kto mnie bloknął i mówi że jest n000bem :]?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 To chyba jo. I nie mam ochoty tego zmieniać.. jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tymon, skąd ty bierzesz pomysły na te pixel'owe rysunki? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Z głowy probably. Neu WAA avatar. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Bierz przykład z Tymona, to jego 15x15 pixelowe cudeńko wygląda znacznie lepiej niż twój gradientowy durszlak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 jak sonique się chwali grafą to ja też się pochwale z mojego nowego demka: aha osoby które dały pozwolenie na użycie zdjęcia pewnie się pojawią w tej grze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No to ja też dam pozwolenie xP Tylko nie wiem jak zkołuję fotę ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja nie. A co do wyobraźni to on ma ziomalską czapeczke i nie pozwalam na umieszczenie mojego zdjęcia, a tytuł gry Lowridera wzięła się od mojego tak naprawde nieprawdziwego nicka naprawde mam nick Grela ale to konto tak roboczo nazwałem a i tak już miałem zmienić i zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Soniq co cie bede oszukiwał. P***dole te Twoje grafiki i wsadze do BY, bo nie wyrabiam jak widze taki miszczowski pixel art :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 @propaganja: szkoda szpecić twojej gry ale jak chcesz :D A co do wyobraźni to on ma ziomalską czapeczke Ziomalską czapeczkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ale ja nie pozwalam Ci umieścic ja tylko je tu dałem do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ale ja mu pozwalam... I moze sobie z nimi robic co chce... Teraz jest to juz wlasnosc GMC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 W takim razie kasuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja mam je wszystkie na kompie więc w razie potrzeby propa może zapytać. Zresztą i tak pewnie ma w plikach tymczasowych przeglądarki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Chyba coś mówiłem że nie wolno?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A wiesz ile mnie to obchodzi? Od teraz to ja jestem autorem tych obrazkoof :lol: I moge je rozdawac komu chce i gdzie chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4916 @Grela Na podstawie tego tematu zrzekłaś się swojej pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 O ja PIE :censored: LE. Qurde ale i tak użyje to w swojej grze, pozwole Ci je użyć ale jak grzecznie mnie dodasz do credits :) @Grela Na podstawie tego tematu zrzekłaś się swojej pracy... Co to ma znaczyć "zrzekłaś"?? :] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja nikogo nie musze dodawac do credits :D Te obrazki to dobro wspolne GMClan'u :D I wszyscy moga z nich korzystac jak chca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Omg jak czytałem ostatnie posty to myślałem że walne :lol2: Sonique - weź przestań - po 1 kto by miał wykorzystywać taki szit, a po 2 takie grafiki to i nawet za darmo wstyd rozdawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi