Fallord Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Wykorzystam Twoje grafiki bo sa naprawde pr0,w moim najnowszym projekcie Emo Rampage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ale ja nie pozwalam :] Snake na czym polega rysowanie tej grafy co mi narysowałeś napisz mi plosiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 ta kulka od sonika jest dobra do czegoś ala pacman,coś trzeba z tym zrobić... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 To jest Emot zapomniałem napisać, że Imo to główny bohater Imo Rampage, który jest emotem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 emotem chyba emotką ;Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ale ja nie pozwalam emot11.gif Snake na czym polega rysowanie tej grafy co mi narysowałeś napisz mi plosiem smile.gif Zapraszam tu <{POST_SNAPBACK}> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ale taka grafa tego typu co ja rysuje to w mojej grze to jaka ocene gra dostanie z grafą łącznie @Snake: No to powiesz mi na czym to rysowanie polega??:) Użyłem gradienta, a robiłem w PSP Czyżby w tej konsoli :blink:?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 mojej grze to jaka ocene gra dostanie z grafą łącznie Oo a co ma grafa do oceny gry? ( no może troche ) @up: chyba Paint Shop Pro ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 PSP - Paint Shop Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ni mom :( a w Gimpie jak to się robi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Robię w PSP, a nie w gimpie więc nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A google i http://www.gimpuj.info to zabrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja mam tylko photoshopa ale czy ta grafa mi wystarczy jak narazie bo nie chce wykorzystywac cudzej grafy wiesz...beda oceniac nie mnie ale ciebie i dostane złą ocenę no chyba że tak nie jest to Cię poproszę o grafikę wrogów i ją umieszcze i będziesz w credits :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Weź tą moją wersję bohatera, i wciśnij gdzieś do credits "Snake - www.sgames.ovh.org" xD A robić nowych grafik mi się nie chce robić, bo szkoda mojego cennego czasu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Zainstaluj nakładkę GIMPshop i nie masz problemów z adaptacją w GIMP-ie. Ludzie, ten temat jeszcze żyje O_O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Buu...znalazlem tutorial robienia emotek(coś w stylu IPB) Ale niewiem jak zacząć w Gimpie rysować. Edit: Zainstaluj nakładkę GIMPshop i nie masz problemów z adaptacją w GIMP-ie. Ale gdzie i jaką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No skoro znalazłeś tutorial to w czym problem? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dobra :] wysiliłem się i w 2 min. stworzyłem grafę wroga problem sprawi mi raczej wróg numer 2 z ziomalską czapką ale patrzcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Omg nie możesz to wrzucić gdzieś na neta i dać bezpośredni link? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 OMG! A po co jest opcja dodaj załącznik :]?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 po to zeby sie Sonique pytal ^^ ten wrog taki... nieciekawy :P ale w sumie moze byc (sa gry nie tworzone "amatorsko" z gorsza grafa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A ten to taki prosty włosy ostre...no rudy...a okulary sobie darowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak to ma być pixelart to taka rada.. rób mniejsze i poświęcaj na nie więcej czasu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 O nie,Sonik przestań dawac te swoje ######aszcze grafiki plox >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Po prostu ZAL... Zachwycać się niedorobioną kulką z pac-mana... >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Sonique takie cos to se mozesz wsadzic tam gdzie słonce nie dochodzi... (do szafy!) a wy jesteście jacys dziwni zeby zachwycać się pogradientowaną kulką z kilkoma pixelami -_- może dostane warna ale mam to w szafie gmclan schodzi na koty... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 OMG! A po co jest opcja dodaj załącznik emot11.gif?? lol - ale po co mamy ściągac byle grafikę, skoro na imageshack by się ładowała pare sekund -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 TO JEST EMOTKA Ale następny wróg którego wam zaprezentuje będzie taki sobie kwadratowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Przecież załącznik można najzwyczajniej w świecie wyświetlić w poście gdyby te jego grafiki nie były w formacie BMP EDIT: Uuu, kwadrat... co za alternatywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Mam prośbe,nie dawaj grafik dopóki nie zrobisz cos porządnego. Ja pierdziele,po ch.. dawać byle co ? Dam Ci rade,ja jak coś zrobie porządnego to dopiero daje na forum. A ty dajesz byle g... i zasypujesz nas tymi shitami,wes to se do głowy wbij ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi