Mistyk Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Chcę zrobić grę w rzucie izometrycznym ale nie umiem robić ludzików. Poszukuje szablon ludzików 2d. Rozmiar taki jak w AoS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Co to jest AoS? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Anger of scoecan(czy jakoś gra) Powiem że to gra Micansera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ewentualnie stworzyć postacie w programie Poser i poustawiać je w rzucie izometrycznym, a następnie zapisać klatka po klatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Moge dac grafike zwykłego ludka, pod warunkiem że przerobisz go na tyle, aby nie był odrazu kojarzony z moimi. ( ja wzrowałem się na settlers 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @up Jak byś mógł to było by fajnie. ewentualnie przyśle ci przerobioną graficzkę i wyrazisz pozwolenie na użycie w mojej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi