Sylwester Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam. Gdzie moge znaleźć jakieś tutoriale w używaniu blendera? Z wszystkich które znalazłem są pokazane już zaawansowane rzeczy,a mnie chodzi o podstawy. Kroczek po kroczku opisane. Inaczej mówiąć porady dla kogoś kto nigdy z blendera(ani żadnych podobnych programów),nigdy nie korzystał. z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Jeśli kupujesz Komputer Świat Ekspert, to powinieneś znaleźć podstawy w którymś w poprzednich numerów. Nie pamiętam w którym, a nie chce mi się schodzić do piwnicy po stare numery (nie tylko stare). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Niestety nie kupuje KŚ. pomóżcie prosze. nie mam dużo czasu;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 http://www.xavier.pl/blender/pionek-modelowanie.php dość prosto opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 link link Czas szukania 60 sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Zapomniałem powiedzieć że mają być po polsku,po za tym wpisać w google "blender tutorials",każdy może,a mnie chodzi o podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Niestety nie kupuje KŚ. pomóżcie prosze. nie mam dużo czasu;/ Nie masz czasu na szukanie kursów, ale na samą naukę Blendera to pewnie tak, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zapomniałem powiedzieć że mają być po polsku,po za tym wpisać w google "blender tutorials",każdy może,a mnie chodzi o podstawy. Na słownik się obraziłeś czy co? Ten drugi link co podałeś jest naprawdę bardzo dobry(sam się na nim uczę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi