Kruszon Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tak jak w temacie, czyli jak zrobić taką grafikę jak w grze sacred? czyli (widok izometryczny) jakim najlepiej programem? Dla nie wtajemniczonych screen z gry SACRED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 :P To jest grafika 3D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 To jest grafika 3D Jeśl się nie myle, to postacie są 3d, a reszta jest 2d. A czego potrzebujez? Rysowania postaci czy ścianek itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszon Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 No rzeczywiście zapomnialem napisać że chodzi mi tylko o scianki:, domki, trawkę, krzaczki i żeby to tak właśnie realistycznie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Krzaczek: Za użycie musisz wspomnieć o mnie w credits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Użyj programu world creator 1.5, tylko nie proś mnie o pomoc w nauce w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wow snake ######aszczy krzaczek O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Co w tym fajnego :P 3D Blender'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wow snake ######aszczy krzaczek O_O Wiem Co w tym fajnego :P 3D Blender'a :D 2D Paintshop'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszon Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Krzaczek: Za użycie musisz wspomnieć o mnie w credits No świetny krzaczek o takie mi chodzi :D , ale muszę sam się nauczyć coś takiego robić. Użyj programu world creator 1.5, tylko nie proś mnie o pomoc w nauce w obsłudze. Dzięki! właśnie czegoś takiego potrzebowałem! :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 http://max3d.pl - tona tutków, jeżeli chcesz się tym zająć na poważnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi