Mental Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Duzo ludzi po odpaleniu Anhalora nie wiedzialo co robic i wylaczali po 5 min engine. Ta bardziej leniwych i nie tylko trailer pokazujacy na cos stac silnik Anhalor ( takze na jakie teksty stac Tempa :P ). http://pl.youtube.com/watch?v=zYDwoXgahbM - podejscie 1 http://pl.youtube.com/watch?v=8fBhQg5Bel4 - podejscie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja wyłączyłem po 10 Fajny silniczek i świetna grafika. Tylko nigdy czarów nie udało mi się użyć A jeśli chodzi o trailer... fajny komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Oglądnąłem trailery i powiem że komentarze są super :P Co do silniku. Dla mnie jest super :) Fajnie się walczy wręcz oraz na dystans. Czarów tak jak Snake nie mogłem użyć :P Trzeba byłoby poprawić grafikę inventory oraz character skills :P I czy można mieć na planszy więcej Jaszczurów niż jednego? Powodzenia w dalszym tworzeniu ;) Marrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mental Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Plik readme w silniczku mowi sam za siebie (jak uzywac czarow itd) Grafa inventory i innych okienek bedzie poprawiona a jak widac na trailerze jaszczurow moga byc 3 sztuki :] Walka z 3 takimi stworami jest ciezka a trzeba powiedziec ze jaszczury to najslabszy typ wroga :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Cała grafika jest twoja ;o ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tak trudno uwierzyć, że niektórzy nie mają tylko Painta na swoim sprzęcie i nie potrzebują ludzi, którzy robiliby im mierną grafikę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tak ciężko uwierzyć, że są tacy na GMclanie ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mental Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 No grafa jest moja :] najzabawniejsze jest to ze nigdy nie bylem grafikiem ale gdy sie zawiodlem juz tyle razy na ludziach ktorzy mieli tworzyc grafe do moich gier postanowilem sie samemu nauczyc grafy 3d no i dzisiaj juz co nieco potrafie choc i tak jak patrze na prace userow z max3d.pl to popadam w kompleksy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi