karus99 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Poszukuje animacji wybuchu od góry wymiary 70x70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Zrób na particilach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ale ja nie chce sam robić tylko zeby mi ktoś zrobił abo mi nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Użyj efektów gm'a :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Yoda, to jest mało efektowne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 @UP: Ale najprostsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Czy wy nie rozumiecie że ja sobie takiego nie narysuje bo nie umiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 effect_create_below(ef_explosion,x,y,1,c_gray) proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Masz program do generowania wybuchów: Explogen v2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi