Flaque Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Tytuł:Claustrophobia Gatunek:Shooter Opis:Jesteśmy zamknięci w małym ciemnym pomieszczeniu, po którym pełzają dziwne istoty. Musimy przetrwać jak najdłużej, zabijając przy tym jak największą ilość "żabo-pso-koto-czegoś", mając do dyspozycji jedynie karabin maszynowy, świecącą głowę i życie razy 10. Do wyboru mamy 3 poziomy trudności, co każdy poziom trudności wzrasta odrzut w karabinku, ilość otrzymywanych punktów i ilość "respawnów" wrogów. Jest to moja pierwsza skończona gra, oceniajcie jak myślicie =D. Download: https://gmclan.org/up2770_4_Claustrophobia2.html Rozmiar pliku: 460KB Autorzy: Programowanie: FlaczeQ Fabuła: Nikt. Grafika: FlaczeQ Muzyka: Tak samo jak z fabułą, brak ;x Screeny: http://img221.imageshack.us/img221/3311/skrin1vi6.png http://img221.imageshack.us/img221/7929/skrin3oe0.png http://img221.imageshack.us/img221/9619/skrin2yf9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Amatorska gra i instalator? Do tego z tgf :/ Nie testuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 widziałem screena, ściągać czy nie oto jest pytanie, czy jestem w stanie odpowiedzieć na nie, może w to coś zagram,potem ocenianie... o Boże, normalnie dla Ciebie gratulacje, po jakiego wała ciśniesz mały plik w instalacje, nie można dać w rar,po co te operacje, screeny do ściągnięcia mnie nie zachęciły, ciekawe jakie osoby to zainstalowały i włączyły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Lol, instalkę niestety musiałem dać ;x @Yoda. Instaluje się mniej niż sekundę, i od razu po tym otwiera się folder z grą. Btw. "Coming soon" O: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Boże... instalator - nie dziękuję - postoję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Dobra, wrzucam bez instalki, ale jak nie będzie działać to wasza wina ;x Jak uploader przestanie mulić to edytnę. No, edytnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neit Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Przyznam się że pobrałem i zainstalowałem... ale co dalej? Zrobię małą wyliczankę: 1. W to się grać nie da, czemu? a. odrzut jest za mocny, nawet na "Easy" b. potwory jakieś nieśmiertelne, albo po prostu żadna moja kula nie trafiła przez ten nieszczęsny odrzut. 2. Po co te poziomy, jak "Easy" jest absurdalny. 3. Grafika jest okropna. 4. Instalacja? Nie komentuję, mi nie przeszkadzała. 5. Sterowanie to zielone ludki wymyśliły? (Skok lewym przyciskiem myszy?) EDIT: Bierz się za część drugą gry gdzie zmniejszysz odrzut i może zrobisz coś na wzór kampanii, wtedy będzie nieco ciekawiej. I może mimo swej prostoty gra zacznie wciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 @FlaczeQ: Jak wraz z grą dasz pliki CNCS.DLL i CNCS32.DLL (czy jakoś tak), które są w Windows\System32, to będzie każdemu działać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Lol, mogłeś poczekać a nie musiałbyś instalować =D a. odrzut jest za mocny, nawet na "Easy" taki miał być, bo bez niego gra byłaby banalna, i nie byłoby ekscytujących pojedynków z myszą. potwory jakieś nieśmiertelne, albo po prostu żadna moja kula nie trafiła przez ten nieszczęsny odrzut. Potwory mają dwa punkty życia... Albo trzy. 2. Po co te poziomy, jak "Easy" jest absurdalny. Bo na easy myszka słabiej lata. 3. Grafika jest okropna. Dzięki, też uważam, że stwory którym kilkakrotnie zmieniałem wielkość wyglądają paskudnie, ale właśnie miały odstraszać wyglądem. 4. Instalacja? Nie komentuję, mi nie przeszkadzała. Pokuś się i ściągnij jeszcze raz =P 5. Sterowanie to zielone ludki wymyśliły? (Skok lewym przyciskiem myszy?) Soz, miał być prawym. @Marmot- a działa Ci teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neit Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ekscytujące pojedynki z myszą? :D Raczej przyprawiające o kurwiki w oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 @FlaczeQ: Nie sprawdzałem, tylko dałem ci radę co zrobić, żeby działało bez potrzeby robienia instalatora ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Geez, dopiero teraz załapałem, że postać się nie animuje. Poprawiłem błąd, i dodałem specjalną atrakcję po odegraniu 30 sekund na poziomie easy. updejt. Problem z F1 też naprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 http://www.dll-files.com/dllindex/download...nload0ULhSGcKfU http://www.dlldll.com/getdll/7655.html CNCS i 32, soz, nie chce mi się już tego wrzucać do pliku z grą, bo nie mam siły do tego uploadera =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ech, Łindołs IXPE górą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Nie mogłeś użyć bicików do Kruffy ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Nie, psułyby mhhrok, a nie chciałem zawracać Ci głowy prośbą o kolejne biciki, skoro nie wykorzystałem poprzednich :X (słucham ich na empetrujce XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 FlaczeQ, nie mam jakiegoś CS costam... a te twoje linki nie działają... A szkoda, bo gra zapowiada się ciekawie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Uhm, http://fs05n4.sendspace.com/dl/e1381456da3...amg4/cncs32.rar tu masz tego dlla. Boże, czy tylko ja mam tego dlla? O: Ha, ten link nie działa, ale to nie szkodzi, wrzuciłem CNCS32'a do paczki z grą, przez co ściąga się 3 sekundy dłużej. Endżoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi