Pentalinio Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Tworzyłem program, ale nie chcę go dokończyć, więc wyciąłem większość kodu, a zostawiłem funkcje tworzące m.in. : -okienka -statusbary -suwaki -przyciski Stworzyłem obiekt obj_controller, wszystko jest szczegółowo opisane ;) . Może się przyda, do parodii windy ;D . @Edit: Lol -.- https://gmclan.org/up2227_11_windows.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 a gdzie link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 @up: no właśnie - lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ekhm, kiepskie, brzydkie i sporo kodu ktory mozna uproscic. Nie dziwie sie ze nie konczysz tego progsa, i ja bym go nie chcial konczyc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Bo to inaczej wyglądało, tylko że nie udostępniam (na razie) pełnej wersji ;p . Co do kodu: Zawsze jest nieoptymalny w moich dziełach ;D . No chyba, że robię przykład, a tutaj to nawet nie sprawdzałem już czy czegoś głupiego nie ma, tylko wsadziłem na sendspace.com i już xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 przypomnialo mi to przyklad okienek bodajze Konrada-GM xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Akurat tworze coś podobnego, bardziej rozbudowanego. Twoja "biblioteka" (można to chyba tak nazwać) jest uboga i ma trochę błędów. Masz dziwny styl pisania kodu ;)(chyba, że to na specjalnie, aby to było bardziej zrozumiałe). Ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi