PsichiX Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam. Potrzebuję plików d3d9.h oraz d3d9.lib i sposobu instalacji w dev c++. Wiem ze jest w directx sdk ale nie chcem sciagac ok. 200 MB dla dwoch plikow. Jesli ktos je posiada lub zna linki to bardzo bym prosil (a w wersji 10 to bylbym szczesliwy, ale chodzi mi glownie o 9) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie ściągając tych 200MB nigdy nie zrobisz gry dla DirectX, bo są w tych plikach wszelkie potrzebne klasy i funkcje dla d3d9.h, o które będziesz się dalej pytał i tak w kółko będzie ci czegoś ciągle brakować. Szybciej te 200MB ściągniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Te 200MB jest potrzebne, jak Ty chcesz pisać programy bez tego 0o coś mi się wydaje, że w DirectX to Ty nic jeszcze nie napisałeś :D SDK to największy skarb kodera :jezor: +narzędzie pomocnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi