Masgen Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam pytanie czemu jak włączę jakąś grę (nie wszystkie) z gm-a to wyskakuje mi jakiś błąd :/ EDIT : O to ten błąd : Unexpected error occured when running the game :/ proszę o pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Próbowałeś reinstalkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomtrader Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja mam Vistę i pojawia mi się taki błąd przy próbie uruchomienia gier zrobionych w xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Dlatego że te gry zostały stworzone w Game Maker 6.1 a on nie działa na Vista. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mam Windows XP Professional xD Karus....Czego reinstalka?:D x| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Pewnie mu chodziło o reinstalke GM, albo Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Po co Reinstalke skoro sciagne Clienta Gry i mi ten blad wyskakuje :/ a Windowsa nie chce mi sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi