rafal1 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 mam do zaprezentowania moja nowa gre auto racer gra ma 4 poziomy których musimy szukac na mapie jezdzac samochodem no dobra... GRAFIKA sciagniete tylko samochody MUZYKA niema... STEROWANIE jezdzimy na strzalki i jeszcze jedno gdy wlacza sie menu to zeby zrobic nowa gra nacisnac space a nie enter :P https://gmclan.org/up3194.html screeny sa razem z gra w tym linku specialne podziekowania dla shyliosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 screeny sa razem z gra w tym linku lol? Nie wiem czy wiesz ale screeny daje się po to żeby zobaczyć czy opłaca się ściągac gre czy nie <_< Poza tym niedostosowanie do szablonu :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ściągnąłem ! Gra fajna , lepsza niż "Alien attack" Ocena : 3/5 Grafika 3/5 ładniejsza Grywalność 2/5 no bo wciąga , ale tylko 2 poziomy , które się powtarzają ! :lol2: Audio : 0/5 bo brak A ogółem fajna :sp_ike: ! Pozdrawiam , BartekGM :krider: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 sa 4 poziomy bartekgm trzeba poszukac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Normalnie zaje2bista gra: i jeszcze jedno gdy wlacza sie menu to zeby zrobic nowa gra nacisnac space a nie enter tongue2.gif żal Zaciąłem się w boksie w dodatku samochody w widoku z góry a reszta w izometrii :thumbsup: Niegrywalne i w ogóle nieładnie wykonane :( 2* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 sa 4 poziomy bartekgm trzeba poszukac biggrin.gif No , masz rację ! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 A Więc :D Grafika Może Być....Jedyne co mi przeszkadza to to, że najeżdżasz na jeden znak to on znika najeżdżasz na drugi i on dalej stoi nie wiem czy to tak specjalnie czy to błąd ,ale to mi sie nie podoba ;P x|....Aha i jeszcze samochód sie zacina OTO SCREEN : Moja Ocena 3/5 Na zachętę EDIT : A :P wstaw muzykę z muzyką lepiej się gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Brrr... straszne :P 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Auto Racer? Samochód sam jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 1. Dac screeny... 2. Otym ze przykład który ci dałem przerobiłeś nie wspomiałeś ;p Nawet słowami, podziekowania dla "Shylios'a za pomoc" :/ A gra: O co w niej chodzi? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 strasznie oczojebna, az boje sie sciagnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Gra nie jest aż taka bardzoo straszna, no ale nie widze tu dużo grywalności :P.Jak byś zrobił wyścigi to było by lepsze, a tak to masz 2/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Myślę że jeszcze można by popracować nad tom grą -przydało by się posłuchać Masqen,a. -dodać ślady opon(jest fajny przykładzik w download’zie.) -pomyśleć nad dźwiękiem Może kiedyś to uwzględnisz w v2, może nawet kiedyś to będzie bardzo ładna gierka. Oczami wyobraźni widzę 3/5, dał bym z dobrej woli (jako że też jestem chicken’em) Nawet 4/5 ale widząc resztę postów nie odważę się ich podważyć tak więc 3/5 Acha brakuje ludzi na torze (jak w Carmagedonie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 2. Otym ze przykład który ci dałem przerobiłeś nie wspomiałeś ;p Nawet słowami, podziekowania dla "Shylios'a za pomoc" :/Bo nie ma czegoś takiego jak "Shylios'a"? Zresztą po co narzekasz na credits w przypadku gry, która nawet nie doczeka się pełniaka XD? Zrobilibyście coś bezinteresownie w końcu ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 O, a ja zrobię przykład jak zrobić wyświetlanie obiektu w roomie i będę w creditsach każdej gry :D . Przecież z tym dodawaniem do creditsów za byle co, to głupota pewna ;p . Rozumiem, jakbyście zrobili jakiś odwalony w kosmos silnik, lub nie wiadomo co, ale czasami, to warto sie wstrzymać. Zresztą, po co mieć sławę osoby pomagającej w robieniu kiczowatych gier :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 w przypadku gry, która nawet nie doczeka się pełniaka GMCLAN Forum > Nasze produkcje > Gotowe gry i programy > AUTO RACER Zacinanie się na krawężnikach i znikanie znaków zakaz skrętu po przejechaniu obok nich nie są zapewne plusem. Grafika jest znośna chociaż zbyt kontrastuje ze sobą nawzajem. Przydałby się jakiś podkład muzyczny i przeciwnicy oraz jakieś urozmaicenia(np. farbowanie autka za kasę z wyścigów). Skręt jest nieco za mało czuły. Za to spodobał mi się ładnie zrobiony dym w particles. 2/5 na zachęte zrobienia up'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi