D!4bl0 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, potrzebuje grafiki do gry RPG. Chodzi mi dokładnie o grafike postaci podobną do Gothica I. Potrezbuje obojetnie jakiego człowieczka oraz 1 człowieka w zbrojii podobnej do tej: Zbroja z tym ze widok ma być ala tibia. Oraz animacjii ruchu w 4 lub 8 stron. Grafika dam w Credits mojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie wiem czy to bedzie ci pasować ale dom ten link co yoda mi podał. http://reinerstileset.4players.de/] Może byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Hmm coś nie działa ten link ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Poprawny link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Dzięki Maxpayn dzięki Adamosca, fajne sa grafiki ale nie ma "tej" , eh musi byc taka jak na zdjeciu:PP nie musi być taka ładna jak na tej stronie może byc tak jak w tibii xD, szkoda ze nie umiem malować to bym wam tyłka nie trół:PP Jesli ktoś moze to prosze o animacje takiego człowieczka jak na obrazku tylko ze 2d jak w Tibii //sory za orty// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi