max1996 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Jak mam zrobić, żeby postać się płynnie poruszała. Mam wszystkie grafiki do poruszania sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 Edit: No i chyba w każdym przykładzie jest poruszanie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 nie ma tam nic takiego :( chodzi mi o to, że gdy wcisnę np. strzałkę w dół postać będzie szła w dół i poruszała nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 otrzymałem pomoc przez gg. THX! temat zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi