Lord Vayaa Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Kupilem sobie ksiazke cwiczenia praktyczne delphi 2006 no i co kompilator musi być delphi 2006. Prosze o linka jeśli to mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 http://www.google.com/search?ie=UTF-8&...i+2006+download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Gratuluję zakupu książki do praktycznie wymarłego języka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 http://turboexplorer.com <- tam masz Turbo Delphi, następca Delphi 2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 @blackmaul zawsze lepiej od czegoś zacząć. Jak zrobie programik w delphi i pokaze go w budzie to i tak dostane 6 z infy :P @Marmot Turbo Delphi ma takie same funkcje jak delphi 2006? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Delphi rox! Po pierwsze dla początkujących jest on wskazany. @Vayaa: Dobrze kombinujesz. Ja też zrobiłem programik w Delphi (ale robiłem go pół roku!!!) i dostałem szóstencję, ale potem informatyk powiedział, że nie może oceniaż każdej pracy, bo nie wszyscy mają warunki do robienia programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 A w czym robiles delphi7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 bo nie wszyscy mają warunki do robienia programów. Lol? o co mu kaman było że tak powiem? Jak tonie każdy ma warunki? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Delphi 7 ci na początek wystarczy. Jest do niego wiele komponentów oraz jest wizualne ;) . @Yoda: Nie każdy ma komputer -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Ja na początku używałem Delphi7, ale chyba ono wymarło jeżeli się nie mylę. Przerzuciłem się na Turbo Delphi. Od razu mi się spodobał. Lepsze GUI, jakiś wygodniejszy. Pisze się tam tak samo. Tak że polecam Turbo Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi