bigshark Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No to tak. MAm gre strezelaninke i jest podzielony ekran na 2 czesci i chce zeby moj celownik nie byl widzoczny na viewsie drugiego gracza, jak to zrobic? Pewnie jest jakis banalny sposob na to, którego właśnie zapomniałem , ale bylbym wdzieczny gdyby ktos mi przypomniał jak to się robiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 O ile mnie pamięć nie myli jest to pokazane w przykładzie Splitscreen. Ściągnij go i poszukaj w nim kawałku który zaczyna się od if view_current=0 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Z tego co pamiętam to Ranma robił przykład na to. Zwie się on split-screen. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi