Grela Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Oglądaliście wczoraj Vive. W Street Charts na poz. 1 był utwór No Melody, ale niewiem, kto go zrobił i nie moge go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Oglądaliście wczoraj Vive. W Street Charts na poz. 1 był utwór No Melody, ale niewiem, kto go zrobił i nie moge go znaleźć podobno budka suflera,nie jestem pewien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja nie oglądałem wczoraj Vivy, wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Boże, ale ty tępy jesteś. Przecież tyle się mówiło o Wujku Google. P.S. Wcale nie szukałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ale wyskakują TAM INNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Tutaj już lepiej nie męczyć wujka googla, tylko wejść na Youtube.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 http://vivapolska.tv/listy.htm <- może tutaj poszukaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi