Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Skończyłem dwa pierwsze rozdziały :] A zaczołem go pisać dzisiaj :D koło godziny 17:00 :D więc wytykać (w łagodnym tego słowa znaczeniu) błędy i dodawać coś od siebie jeśli chcecie :] jestem otwarty na opinie i pomysłu. Download (wersja RTF) Download (wersja TXT) Postaram się co jakiś czas aktalizować wersję tego poradnika :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Narazie całkiem dobre. Dokładnie opisane i wogóle. Czekam na kontynuację. PS. Zaproponuj Ranmie wrzucenie tego na GMCLAN, bo może to być nawet lepsze od Kursu GM 5.0 autorstwa Borka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Bardzo chętnie ale jak skończe to dopiero zaproponuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Fajne. Niedługo będę przenosił stronę na nowy serwer, więc danych/gier/przykładów/gier zagranicznych bede mogl troche zahostowac. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Powiedzcie mi teraz co napisać w trzeciej części :D opisać jeszcze klocki czy przejść już do kodu ? P.S. Standardowe klocki już są opisane w tym poradniku :D wszystkie xD puźniej dam aktualizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Może daj informacje o klockach dostępnych po rejestracji, potem kod, a na końcu info o rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Poszła aktualizacja. A ja mam mały problem nie wiem jak zdefinjować klocek "Move to contact position" Help No więc umieściłem niekompletny kurs w internecie :] Będe go od czasu do czasu aktualizował. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Stronka fajna. Tylko w menu po lewej migają mi bez przerwypoziome linie. Mam Netscape. A jeśli chodzi o kurs, to na razie nie znalazłem żadnych błędów... P.S. Sorry, ale sam nie za bardzo wiem do czego służy move to contact position :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Dawidsu usune te linie :) a co do tej definicji to dałem sobie spokój :P kiedy inndziej sie to zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Skończyłem dwa pierwsze rozdziały :] A zaczołem go pisać dzisiaj :D koło godziny 17:00 :D więc wytykać (w łagodnym tego słowa znaczeniu) błędy i dodawać coś od siebie jeśli chcecie :] jestem otwarty na opinie i pomysłu. Download (wersja RTF) Download (wersja TXT) Postaram się co jakiś czas aktalizować wersję tego poradnika :rolleyes: nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Staroć, nie opłac się go nawet uploadować. Lepszy jest art Marmota: https://gmclan.org/index.php?artykul=34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi