RPGCreator Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Szukam kogos kto mi zrobi grafikę do gry RPG może byc 2D albo 3D (jeśli sie zgodzi będzie w moim team robiącym gry ;D) Oczywiście dodam go do Creadits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Może jeszcze jakieś informacje? Mnie Twój post w ogóle nie zachęcił do nawiązania współpracy. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Po 1. nie ten dział Po 2. może jakieś konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Szukam pomocy do gry... tylko grafika... 2D najlepiej xD PS: to w jakim dziale napisac ze potrzebuje pomocy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ale zrozum że nikt ci nie będzie robił ot tak grafiki! Zaprezentuj grę - to co umiesz. Poza tym piszesz że może być 3D...A umiesz programowac w 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Troche sie znam na programowaniu 3D Ale lepiej zeby to byla grafika 2D Moja gra będzie rpg tzn. ze beda questy itp... Zrobie tez ta gre z nowa grafika MultiPlayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 A zrobiłeś już cokolwiek? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Mam Silnik, szukam grafiki dlatego, że mam slabą typu ___ / \ | | \ / ||| / \ | /\ I troche mapki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Napisz listę grafik, które są ci potrzebne. Jeżeli nie jesteś w stanie jej napisać, to znaczy, że tak naprawdę nie ma gry, do której ktoś mógłby ci je robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No to zarzuć może tym silnikiem - zobaczymy cóż to za dzieło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Silnik to przykład z tego forum tylko to podrasowac i grafike inna... http://rapidshare.com/files/68074753/EnfernoMmorpg.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Łaaaaa przykład to ty se możesz przerabiac - a samemu zrobić to umiesz cokolwiek? Wątpię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 To co ty zrobisz skoro grafikę i silnik zrobi ktoś inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Wiesz, że robienie gier na tym nie polega ;x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Wiem ;P Ale ja zrobie MP i Mapke xD Umiem zrobic SAM silnik ale ten jest bez blędów i podoba mi sie ten licznik expa i lvl... mogłbym zmienic niektore skrypty, ale... Potrzebuje grafiki a to tylko przykładowy silnik potem go przerobie skrypt po skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tiaaa przerabiasz przykład a chcesz robić MP - życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 juz nie potrzebuje pomocy mam kumpla, a silnik robie sam prosze o zamkniecie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Szukam kogos kto mi zrobi grafikę do gry RPG może byc 2D albo 3D Odróżniasz wogóle 3d od 2d? Zapewne myślałeś o widoku izometrycznym. Po za tym z takim podejściem (kłamliwym) daleko nie zajdziesz. Nikt ci nie pomoże, sokoro nawet nie napisałeć czego chcesz w pierwszym poście, swiadczy to o (nie wiem jakiego słowa użyć) "głupocie" twórcy topicu. Wiem że już nie aktualne, ale chcialem to napisac. Prosze o nie usuwanie posta i przepraszam za offtop (jesli nim jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi