Gość Kuberion Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 wykorzystalem przyklad ekwipunku Dawida Darka Dalem zeby o_plecak1 sie przesowal wraz z kamera i tu jest problem bo zebrane rzeczy zostaja na tym miejscu gdzie napoczatku byl objekt o_plecak1 bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Musisz popatrzeć, czy wszędzie dałeś view_xview... itd., bo chyba draw do plecaka nie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 a do przedmiotu co wkladam de ekwipunku tez mam dac?? :P Edit: tak sie nieda sory /\ /\ /\ czyli gdzie mam jeszcze dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ja radze zebyc inventory wsadzil sobie gdzies w rogu roomu i ustawil views: lepiej, latwiej i wydajniej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 moglbys podac tego przykald bo niezabardzo cie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi