Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No więc ściągnąłem se frapsa i jajco - hotkeye mi nie działają :( Nie mogę ani filmów zrobić ani screenów nic! Ktoś wie czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 W lewym górnym rogu ekranu, powinieneś mieć ilość fps, no i klikasz przykładowo F9 i powinno być czerwone, a jak znów klikniesz F9 to powinno zakończyć nagrywanie.Najpierw filmy daje do folderu z Frapsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No nie gadaj - nie chce cie martwić ale właśnie TO MI NIE DZIAŁA!!! Nie działają hotkeye nic sie nie dzieje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie ma ilości fps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ni! Nie ma nic - oprócz frapsa w trayu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A jaką grę załączasz?Ja tak miałem w GM 5.3A :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Grę z gm6.1 po pierwsze a po drugie nawet pulpitu mi nie kręci -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Może grasz w gre dosową? (ja tak miałem settlersami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 To jest chyba tylko do gier xD, to może sciągnij zarejestrowanego frapsa (nie podam skąd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie nie nie nie!Zwykłą gra z gma - Island! Ale w ogóle niczego innego nie moge nakręcić - fpsy też sie nie pokazują -nic, wał! Hmmm może przeinstaluję xD Jeszcze tego nie próbowałem... A i na dysku mam jakiś inny recorder może on syfi! EDIT: NO tak gratz - przeinstalowałem - usunąłem to stare gówno i działa xF Zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi