piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Próbuje narysować jakiegoś potwora...ale nie umiem :P więc wy mi pomużcie.Potwór, może być byle jaki.Musi on być jakiś fajny, żeby fajnie się go zabijało xD. EDIT: Sorry, zapomniałem, że mają być wymiary 65x65 px. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 r, może być byle jaki.Musi on być jakiś fajny To wkońcu ma byc byle jaki czy fajny ? Bo czegoś tu nie rozumiem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Hehe, no to może być byle jaki, tylko żeby był to potwór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Hmmm, nie wiem czy jest to super straszny czy fajny potwor ale zawsze cos... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Sorry, znów czegoś zapomniałem, że ma być od góry, może być coś w tym stylu, tylko że od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 2D? 3D? Do jakiego rodzaju gry? W różnych pozycjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Jak od góry to 2D :P, pozycja?No nie wiem xD on nie musi strzelać itp.On będzie szedł i właśnie przydała by się lekka animacja.Będzie szedł w 4 kierunki.Aha strzelanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Z gory. Rysunek jako taki ale prosze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Hmm, troche go podrasuje i zobaczy się, oczywiście podawajcie dalsze rysunki potworów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 jak się podoba mój potwór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Trzeba przyznać, że bardzo oryginalny.Niestety, nie spełnił moich oczekiwań xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A co powiesz o tym? Wiem że brzydki, ale może ci sie spodoba. EDIT: kilka drobnych poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 masz potwora,poświęciłem się aż mi się GM zamknął z grą i od nowa muszę robić są większe wersje w bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Jak od góry to 2D Mylisz się,przecież gra może być w 3D i będzie mieć widok z góry xO Ja potem coś narysuje,to Ci dam he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Skleć se animację z tego, bo mi wszystkie sposoby dzisiaj nawalają. :D To czerwone to równie dobrze może to być ogień jak i cień falujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @RaistlinBlackRobe Szczerze mówiąc mi to wygląda jak jakiś dzbanek pod ogniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Właśnie - co to w ogóle jest :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 mój lizardman :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Właśnie - co to w ogóle jest :blink: Łeb lewitujący nad ogniem. Dzbanek? To kucyk jest, no. Jak nie zadowolony to przerobię. Może być na spidera? Dam w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Może takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 To najgorsze potwory jakie widziałem, wybierz sobie coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 @Aquares Mi to wygląda jak jest od przodu, a pisałem, że ma być od góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi