Adnes Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy jest ktos kto napisal by mi odtwarzac mp3. Np ze po nacisnieciu klocka "otworz" pojawia mi sie eksplorator windowsa i szukam sobie pliku mp3 odpalam i mi gra :) Hehe byl bym bardzo wdzieczny jesli ktos wykona mi przyklad. Nie mam na celu rozpowszechniania tego chcem miec swoj wlasny mp3 player :) Wiem ze sa takie programy ale ja chcem swoj :P Czekam na z niecierpliwoscia na odpowiedzi :) Aha zapomnialem mam zarejestrowana wersje GM 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nikt Ci nie napisze gotowego skryptu odtwarzacza. Wszystko co jest potrzebne do tego znajdziesz na stronie www.gmclan.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Jeżeli Ci ktoś takowy program napisze, to już nie będzie twój własny, pokombinuj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Jemu chodziło chyba o unikalny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Zastanów się tylko czy takie coś będzie komukolwiek potrzebne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adnes Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Hmmm postaram sie napisac sam. Coz gosciu potrzebne nie. Ale fajnie miec swoj. :P Skoro na tej stronie da sie to znalezc to ja to znajde :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Po co masz robic skoro mozesz skorzystac z mojego Miq'Elle : DLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Po co pisać odtwarzać jak można zainstalować WinAmpa (a na Linuksie Amaroka [czy jakoś tak])... a jeżeli o odtwarzaczu w GM mowa, chyba zarejestrowana wersja posiada takie możliwości, polegających na odpowiednie ułożenie klocków w obiekcie.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 @Owyn Nie ma takiej, jest tylko do CD Playera Ale to tylko kilka linijek kodu (3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adnes Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Hej PsichiX fajny program naucz mnie taki zrobic albo chociarz powiedzcie gdzie sie moge tego nauczycz link jakis albo cos bo szukalem w kursach i wogole ale nic nie znalazlem Pomocy! Ja naprawde chcem miec swoj a to nie moze byc az tak trudne do napisania no! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Proponowałbym poszukać Adnes ... plik = get_open_filename('MP3 Files|*.mp3|Wave Files|*.wav|MIDI Files|*.mid',0) sound_add(plik,plik,0) sound_play(plik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi