Takeshi Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Chce zrobić że jak biega postać to zmienia się sprit. Myślę że wiem o co wam chodzi :). Z góry dziękuje. Pzdr, Takeshi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Lol? Przy wciśnięciu dpowiedniego klawisza - ustaw odpowiedni sprite? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nie wiem jak bo sie opuściłem w Game Maker... Bawię się teraz w php i htmp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 @up: LOL. Nawet zapomniałeś, gdzie jest opcja "Szukaj" na stronie forum? Gdy naciśniesz jakiś klawisz, skrypt: sprite_index=costam; Gdy puścisz klawisz: sprite_index=stoje Ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A stanie to gdzie ustawić bo nie wiem... EDIT: Dobra udało się... Dałem w <No key> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ustaw Event np. Left (Keyboard) 1. Dodaj tam Change Sprite i napisz sprite_index=nazwa; 2. Klocek Change Sprite Wybierz jaki ;) Jak dobrze podpowiedziałem stawiasz browara ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A skok jak zrobić? Może podpowiecie troszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 kurde, jestes juz minor userem, a nie wiesz jak co i jak i gdzie?? podstawy GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ranga nie znaczy o umiejętnościach... A tam w ogóle nie pisze nic o skakaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ranga nie znaczy o umiejętnościach... A tam w ogóle nie pisze nic o skakaniu. Jemu chodziło o to że, już powinieneś wiedzieć gdzie mniej jest FAQ, opcja szukaj itd. Wracając do FAQ to co to "13. Jak zrobić grawitację w grze platformowej?" pierogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi