Shockah Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Tytuł: Traffic Jam Gatunek: logiczna Opis: Gra polega na przesuwaniu wszystkich klocków na planszy tak, żeby czerwony klocek mógł "wyjechać" poza planszę. Nie zawsze jest to proste - utrudniają to inne klocki. Nad niektórymi poziomami trzeba nieźle się nagłowić, żeby je przejść. Gra zawiera 40 poziomów. W planie jest jeszcze do zrobienia Edytor Plansz. Download: http://www.gmclan.org/up2763_3_traffic_jam.html Update: http://www.gmclan.org/up2763_3_traffic_jam_demo2.html Rozmiar pliku: 1.65 MB - Update: 2.47 Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: z mojego zbioru grafik Muzyka: z mojego zbioru dźwięków i muzyczek Screeny: UWAGA: Screeny są nieaktualne, postaram się je zmienić jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Całkiem fajna gierka. Muzyczka spoko, grafika nie boli :) można sobie pograć :P Tylko coś jest nie tak jak chce wyjść tym czerwonym klockiem... dodają się tylko punkty i nic się nie dzieje. Ale nacisłem jakiś tam przycisk i udało mi się przejść dalej ;) Aha ocena: 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 przyjemna gierka i niezle trzeba sie namyslec zeby przejsc poziom. 4/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Żeby przejść poziom musisz tutaj dojść i jeszcze raz się ruszyć w prawo. Aha. Jak naciśniesz spację to tracisz trochę punktów i przechodzisz do następnego poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No nareszcie jakaś fajna giera - grałem z przyjemnością... Ale: To chyba błąd jak dochodze do wyjścia i ciągle naciskam strzałkę to nabija mi punkty a klocek stoi w miejscu :mellow: Dopiero jak puszcze to po chwili ide dalej :) Ale ogólnie spoko gierka 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Rzeczywiście... Muszę to poprawić jak dam pełną wersję. Dzięki za znalezienie tego błędu :thumbsup: Nie dopisałem w funkcji IF przy sterowaniu że sprawdza czy już doszedł czerwony klocek do końca... W każdym rodzaju klocka dałem to oprócz w tym... Ale już jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No popraw ten błąd to mu można bić punkty praktycznie za nic juz jak jest sie przy wyjściu... Opinia moja: Nareszcie jakaś dobra gra na gmc której dawno brakowało, spokojna, troche na logike i w ogole fajna ;) Muzyczka taka sobie ale mogła by być lepsza, ale nie narzekam Gra mi sie bardzo dobrze podoba, odpowiednio trudna, trzeba troszke ruszyć łbem... Mi sie bardzo podoba ale można by było dać lepszą grafike... 4 gwiazdki bo ten błąd kuje oczy X.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Update Przerobiłem trochę grafikę i dodałem kolejne 40 poziomów :) Link: Pobierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 fajna jest teraz graficzka :D ale znalazlem buga w tej nowej wersji. jak wcisniesz enter to nie przenosi cie do nastepnego poziomu i nie mozna juz sterowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi