RaistlinBlackRobe Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No zwykły konik. Widok z lotu ptaka. 2/3 klatki(lewe kopyta wysunięte w przód, prawe kopyta wysunięte w przód, noi w przypadku 3 to kopyta równo). Nie proszę o cuda, tylko o najprostszą grafikę(nawet takie mi nie wyszły, bo wyglądał jak krokodyl rozjechany walcem z ogonem). Z góry dzięks plx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Jaki rozmiar i format? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 możesz się pośmiać sam rysowałem ;d;d http://img81.imageshack.us/my.php?image=kopy9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 @up: :lol2: :lol2: :lol2: o lol kpisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Wiem że głupie ale chciałeś zwykłą koń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Wiem że głupie ale chciałeś zwykłą koń Głupie?!!! Człowieku, dokładnie o to mi chodziło. Jest świetny(serio). Dzięki wielkie. Dam w credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi