radSun Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Niedawno zacząłem tworzć grę typu maze :D chociaż wiem że pewnie jest dużo takich gier. :] Wkrótce pojawi się wersja alfa wraz z edytorem. Skoncentrowałem się przede wszystkim na engine'u gry dlatego grafika jest strasznie kiepska :boxed: , muzyki i dźwięku na razie niema. Każdy kto będzie chciał może pozmieniać sobie wszystkie sprity. Jeżeli ktoś wyśle do mnie lepsze sprity to na pewno zostaną :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Może jakieś screeny? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Oto screeny z gry. Tylko się nie przeraźcie. >>LINK<< :lol2: Niedługo wersja alfa, właśnie robię edytor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Heee. Nie przeraziłem się :) . Ja osłupiałem z jakości tej grafiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Wszystko rysowałem w paincie lub GMPaincie :) więc co się dziwisz. Żaden sprite nie zajął mi dużej niż minutę, ale postram się to ulepszyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 W Paincie można tworzyć o wiele lepsze grafiki (przykład? nadchodzący wielkimi krokami Bomber Dual 2 :D ). Wystarczy poświęcić na nie trochę więcej czasu. Wiadomo, że w maze'ach grafika nie jest najważniejsza, ale gdy ktoś zobaczy coś takiego, to czym prędzej wyłączy grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Wiem że trudno to nazwać grafiką ale na razie robę przede wszystkim objekty i edytor, gdy zrobię wszystko to zajme się obrazkami i dźwiękiem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Fajna grafika - w stylu stare, dobre czasy :) Podoba mi się ;) Serio mówie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jeszcze jak by było widać wyraźnie poszczególne pixele, to by była gra typu stare dobre gry xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi