propaganja Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 @UP niestety i z bólem serca musze przyznać Tymon nie wygląda mi na śliczną blondynę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 @UP Czy ta blondyna to ta dupcia z Twojej sygnaturki? @At Temat Propaganja ta gra jest wypasiona ale najwieksza wada jaka posiada jest to ze mi i innym uzytkownikom strasznie dluuugo sie wlacza :) Bo u mnie potem jest O.K. (jak to zwykli mawiac ze skladu PFK :) ) ale to wczytywanie to masakra :( @BTW Gra wymiata :) Grafika 6/5 Dzwieki 5/5 Muzyka ?/5 (Nie wiem czemu ale u mnie zadnej nie bylo albo jej nie slyszalem :( ) Grywalnosc 10/5 - To sie nazywa grywalna giera :) @Mine Question Jak zrobiles ten efekt (w Menu) co taki jakby pasek od zaklocen przechodzil przez ekran? @All Gratulacje udanej gierki :) Zauwazylem tez, ze na GMC zaczeli sciagac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 @co do pytania na samej górze - to nie ta, tamta nie jest taka 'wirtualna' :P @co do dlugiego wlaczania - ta gra jest bardzo obszerna, ma mnostwo grafik (nawet nie udalo mi sie policzyc rodzai przeciwnikow) i no niestety - srednio moglem cos z tym jeszcze zrobic :( i tak w pewnym momencie sam exek ważył 40mb, udało mi sie zejść do 20.. @Na surfacach, to troche przerobiony efekt który zrobił mi buziol, ja sam kiepsko surfacy ogarniam. @sciągać - tak, ale jacyś małomówni :P @OFFTOP Co brzmi najlepiej? BACKyard, BACKup, BACKground, flashBACK, fleshBACK, freshBACK, BACKflesh, BACKdoor.. nie wiem jak nazwać sequel ;P @OFFTOP2 Małe pytanie. :P Wie ktoś może co znaczy back down? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 To ty nie wiesz? Bo ja też nie :P Wow, 30% !!! O 20 będę grał! :D Obejrzałem narazie filmik... jak to gnysek powiedział - superkurwawyjebiste :) Coś czuję że bedzie 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Hmm... Jezeli to ma jakies glebsze znaczenie to moge to przetlumaczyc "Spowrotem dol" czyli ze ktos ma spowrotem dola :P Co do sequela :D To bedzie tak :P Back Up :) Po dole znowu powstaje chyba co nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 5/5 nie ściągałem ale sądze że wypas ! zaraz zrzuce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Hmm z tego co sie orientuje back down to jakis zwiazek frazeologiczny :-I offtop: sequel bedzie czyms w stylu 5 łyżek backdowna zmieszane z dużą garścią lost vikings, porządnie obsypane splinter cellem i serią thief, z polewą z prince of persji (nowych czesci ;p ) i z kulką gta na czubku... Jednym słowem dużo mniej liniowa, skradanka z akcjami w stylu księcia z persji, z kilkoma bohaterami ktorych mozna zmieniac w dowolnym momencie. Ale nie ma co gadac bo robie gre od 3 dni :-I Hmm z tego co sie orientuje back down to jakis zwiazek frazeologiczny :-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Hmm z tego co sie orientuje back down to jakis zwiazek frazeologiczny :-I Hmm... A jaki to zwiazek :P ? Bo sam nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 mnie się podoba nazwa BACKyard jakoś mi w ucho wpadła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 spoko gierka 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 back down znaczy wycofać się ze swojego zadania prosze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Najlepiej brzmi według mnie BACKyard i fleshBACK. A tu tłumaczenie backdowna: http://www.e-angielski.com/node/223 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 BACKdoor =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 BUCK_FUCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 UP: Ale żeś tytuł trzasnął xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 A jednak ściągnę i zagram (jeśli fps nie będzie 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 @UP zawsze mozesz sprobowac powylaczac wszystkie detale (jak ja tak zrobie to gra smiga ze az sam sie jej boje), w kazdym razie jesli BACK2 Ci chodzilo to to bedie smigac az miło (wysokie, ale dużo mniejsze niż w poprzedniczce wymagania).. @DOWN Particle effects, motion blur, special effects.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 a dokładnie jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 bestseller! Bestseller - najlepiej sprzedający się produkt. A BACKdown jest za free. ;p A ja w grę nie zagram, za młody jestem. Choć powiem, że te oceny raczej nie wzięły się z nikąd. Martwi mnie to, że gracze młodsi ode mnie w to grają. (Trudno, żeby 12-latek był już dojrzałym facetem mogącym robić co chce.) A później mówią to, jaka zdemoralizowana dziatwa w naszym kraju jest. BTW: Nie odpowiadajcie na tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Bestseller - najlepiej sprzedający się produkt. A BACKdown jest za free. ;p A ja w grę nie zagram, za młody jestem. Choć powiem, że te oceny raczej nie wzięły się z nikąd. Martwi mnie to, że gracze młodsi ode mnie w to grają. (Trudno, żeby 12-latek był już dojrzałym facetem mogącym robić co chce.) A później mówią to, jaka zdemoralizowana dziatwa w naszym kraju jest. BTW: Nie odpowiadajcie na tego posta. wiem że jest za free ale tu się sprzedaje(pomysł,idea) nie łap mnie za słówka, łap za metafory :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dobra tam. Nazwijmy to "bestdownloadem". [joke] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 włączysz polsat po 22 i masz to samo.. w filmach gore i sex staly sie na porzadku dziennym, (albbo nocnym zwazywszy ze juz po 22..) w grach, przynajmniej to drugie, no i pierwsze w ograniczonych ilosciach ciagle sa pomijane, nie mowie ze to zle, ale ja sie zasad "tabu" nie trzymam, w koncu dokladnie - gra jest free, nie zarabiam na niej ani grosza (mimo sporego "budżetu" wpakowanego na potrzeby gry), dlatego poszaleć sobie można :D zreszta pamietam siebie jako 12-latka - przynajmniej mi by t agra psychiki nie zjechała, i mysle ze nikomu nie zdjedzie. Mam nadzieje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mi nie działa :( a coż to do FUCK no szkoda xD ale filmik obejzalem :D muzy posluchalem ( Sorka za grzebanie w filesach, ale jak uslyszalem muzyke w filmiku to... to... nie no nie moglem xD ) PS. Odpowiedzcie, mam zalowac? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @UP napewno nie za trybi>? gra włącza sie bardzo dlugo (a nawet baaardzo, exek w koncu 20mb..).. spotkalem sie z mnostwem przypadkow kiedy ludzie twierdzili ze nie działa, a jak sie eokazało - wystarczyło odczekać swoje 5-10 minut i gra śmigała w pełni sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 a ja mam jakies tam okno z glupim przyciskiem ktorego nie cierpie "nie wysylaj" o raporcie :[ ( PS. mam xpka, nie viste ( ala viste :D )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 hmm jak bys mial viste to rozwiazanie problemu byloby jasne.. A takto? może jednak za słaby komputer? nie da sie ukryć że backdown małych wymagań nie ma, chodził Ci BACK2?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 BACKA2 nie mialem, owszem sciagalem ten sam problem byl... a co do mojego kompa masz to 1.80 ghz to za malo? PS. zreszta kazde same exeki. mi nie dzialaja ( no moze czasami na szczescie wlaczy tak jak np: A.I ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 1,8gh powinno bez problemu wystarczyc, napewno to nie wina procka.. EDIT. Wersja na viste będzie.. jak mi sie zachce :P narazie trzymam sie od kodu backdowna z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Jezeli chodzi mu moja gra a nie chodza inne to oznacza, ze ma cos ala Viste... Bo ja robie gierke na GM7 :) I jemu dziala :) A zapodajcie cos co jest robione na GM6 to zapewne mu nie ruszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @djadam5: mój kumpel mał dokłądnie to samo ;) Nie chodziły mu exe'ki gier z gma - nie wiem jaka jest przyczyna - bo potem oddał kompa z innych przyczyn do sserwisu i po powrocie już mu chodziły ;p Być możę reinstall OS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi