Ocieks Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Tytuł:Joe Fatality v1.0 Gatunek: gatunek (np. platformówka)Logiczno - Zręcznośćiowa Opis: W grze strujemy ludzikiem (emotką) o imieniu "Joe" musimy przechodzić przez różne labirynciki oraz uważać na wrogów. W grze ogólnie jest 25 poziomów. Ta wersja to tylko DEMO. Nie możemy grać na poziomach 26 do 30 i na poziomach sekretncyh. Będzie to dostepne w wersji 1.1 :) W którą niedługo będzie można pograć Download: Download Rozmiar pliku: 2,31 MB Autorzy: Ocieks Programowanie: Ocieks Fabuła: Ocieks Grafika: Ocieks za Pomocą pagerank.com oraz gotowych przykładów z yoyogames :jezor: Muzyka: Gra jest bezmuzyczna :jezor: Screeny:1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Powiem tak: gra nieco żałosna - porób maski na przyciskach w menu bo trza celować w napis... sterowanie ssie mocno - jak sie wcisnie dwa klawisze to pierwszy przestaje reagować :/ Poza tym nudne mało urozmaiceń - w skrócie - 2.5/5 A i dawaj link do pliku a nie uploadera -.- @down: zgadzam się z Yodą ą, Ą, oooołłłłł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Zgadzam sie z Yoda, co do sterowania, a tak poza tym co ma gra o emetkach do tytulu?? :P Daje 2/5 na zachete :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Dzieki za szczere ocenki wiem co mam poprawić w tworzeniu następnych częśći (każdy ie uczy) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ale wiesz,nawet ja ucząc się,nie wypusciłem żadnej dotychczas gry.Czekam,aż zrobie coś porządniejszego.Skończe Sentimental'a swego to będzie dla mnie już coś x). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Sterowanie beznadziejne, postac czasem wymaga kilku nacisniec aby ruszyc... Grafika bardzo prosta :/ Brak muzy i dzwiekow ;/ Slabiutko xD Dam ci te 2 gwiazdki ;p PS: Link do gry powinien wygladac tak http://www.gmclan.org/up3100_3_Joe_Fatality_v1_0.html Jak to zrobić? 1. Włączasz uploader (Swój) 2. Uploadujesz plik 3. Gdy go z-uploadujesz klikasz na niego prawym przyciskiem myszy i na opcje "Kopiuj adres odnosnika" czy jakos tak 4. W poscie swojej gry naciskach CTRL + V i masz link ;p Jasne? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 1 gwiazdka podstawowa gierka i pozatym jak gine to room sie nie restartuje NIC SIĘ NIE DZIEJE! ale jak na początek to nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dostajesz jeden tylko dlatego, że użyłeś tych ochydnych emot, łeeee :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi