Dami_GM X Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Hejka zorbiłem tak jak podał Trzcinie jeden chłopak. sprit się obaca ale ni eche iśc co robić. odpiszcie teraz plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mógłbyś przybliżyć tą sprawę? :P Bo j anie wiem o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 zrobienie patha :D EDIT: i zagladnij do slownika jezyka polskiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jakiej trzcinie ? wtf Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 WTF? zorbiłem tak jak podał Trzcinie jeden chłopak Co to niby znaczy :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Podaj link do tego tematu. TRZCINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami_GM X Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6277&hl= oto link dok tego tematu pom€zcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 CZłowieku!!! My nieczytamy wszytkich postow wiec skad mamy wiedzieć o co ci chodzi?! Napisz po kolei od 0 o co ci kurde chodzi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Mógłby w pierwszym poście napisać o co chodzi.A jak pisze o jakiejś Trzcinie (dobrze napisałem xD) to ja nic nie rozumiem.Jeszcze ten link do tematu co troche postów ma, i musiałbym go przeczytać i zrozumieć o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 mu chodzi o poruszanie gostka i żeby zmieniała się animacja.np. Gostek idzie w górę to taka animacja.Chyba tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Jeśli tak to wio do FAQ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami_GM X Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Nor :crying: malnie mili jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Chyba nie bedziemy co tydzien nowemu uzytkownikowi tlumaczyc to samo, regularnie co tydzien jest temat jak zrobic ze jak ide w gore mam animacje w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 change_sprite, albo coś takiego. I zmienia obrazek na inny. Ale nie wiem czy jest taka komenda to jest klocek takiego pacmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi