Yoda Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nudziło mi się więc zrobiłem takie coś - przykład okna/menu windowsowego - jeden obiekt - wszystko w drawie ;) Menu example Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Erm... powiem tak, mi się nie przyda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Chciałem jeszcze zrobić żeby można było przesuwać okno myszką ale jakoś mi sie to syfiło :F Robiłem window_set_position() na left released jeśli wcześniej został wciśniety na pasku... ale okno ni przesuwało się za myszką tylko zupełnie gdzie indziej lądowało ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 No w miarę dobrze wykonane, może być. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 4/5 Dodał byś poruszanie oknem miałbyś full ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No właśnie to poruszanie mi nie chciało wyjść... :/ może dziś przy tym posiedze :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi