fervi (Skovv) Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Siemka! :) Więc jak to powiedzieć. Jestem noobem w pascalu, ale znalazłem na necie (tibia.org.pl) poradnik do robienia "botów" :D, ale wpisując to nie działa taki problemik :/ Daje kod, poprawcie i powiedzcie co jest źle (jak chcecie) Fęrvi Prąsi :D* Używam Lazarus-a Zamiast tego w jakieś linijce procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); begin end; Na to: procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); var Tibia: Cardinal; begin Tibia := FindWindow('TibiaClient',nil); SetWindowText(Tibia,PChar('Tibia <<Mój Bot>>')); end; Z góry dziękuję!! *Tekst napisany specjalnie zresztą widać po nicku, zamiast fervi to fęrvi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Windows czy Linux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 windoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 to ja tu nie widzę jako takich błędów oprócz tego że zamiast cardinal powinno być HWND i to pchar jest zupełnie nie potrzebne jeżeli nie przypisujesz zmiennych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Zrobiłem to co podałeś (zamieniłem Cordinal czy coś takiego na HWND) i mam takie problemy http://img103.imageshack.us/my.php?image=pomoczt5.png @INFO Lekko przyciąłem ;d Tutaj jakiś dostęp do pamięci (...) var Form1: TForm1; const BATTLELIST_START = $005F7994; BATTLELIST_END = $005FD460; PLAYER_X = $00602B08; PLAYER_Y = $00602B04; PLAYER_Z = $00602B00; PLAYER_LEVEL = $005F7920; PLAYER_EXP = $00605A04; // zmieniony - Tibia 7.9 STATUS_TEXT = $0074F1D0; STATUS_TIMER = $0074F1CC; SPEED_USE = $0074DBD0; implementation (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ale co te twoje adresy mają do rzeczy skoro ty ich tam i tak nie używasz ? ;/ a unity dodałeś?... znasz się w ogóle na programowaniu czy zainstalowałeś lazerusa bo zobaczyłeś poradnik yaboo jak napisać bota dla noobów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nie zajmuje się pascalem ;d Zobaczyłem poradnik, więc chciałem spróbować, zobaczyć itp. Zresztą napisałem, że zobaczyłem poradnik ;d ODŚWIEŻAM TEMAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi