KoRn Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A więc tak, Mam model 3D. I chcę, żeby jak sie naciśnie lewy przycisk myszy, to żeby się pokazywał nowy sprite. Tak mniej-więcej na środku. Prosze o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Sorry ale nic nie kumam z tego twojego rysunku... wziąłbyś porządnie zaznaczył innym kolorem a nie narobiłeś kresek na byle jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 th=instance_create(x,y,pocisk); th.z=30; ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 th=instance_create(x,y,pocisk); th.z=30; ? hmm... Nie do końca.... obiekt mi się pojawia pod modelem. a ja chcę żeby pośrodku ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Zamiast 30 wpisz -30, 60 lub -60. Nie znamy rozmiaru twojego modelu, więc ci za bardzo nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 To nie lepiej wykorzystać lengthdir do ustalenia gdzie jest środek :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Zamiast 30 wpisz -30, 60 lub -60. Nie znamy rozmiaru twojego modelu, więc ci za bardzo nie pomożemy. A może to dlatego mi nie działa, bo ja nic nie mam w obj_pocisk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi