Michmis Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Witam wszystkich po mojej nieobecności. Jak w temacie, potrzebuje kogoś kto dokona animacji postaci. Będzie to strzelanka platformowa więc będzie trochę wariantów grafiki do zrobienia... więc zwracam się o pomoc... Oto to, co udało mi się samemu wykrzesać. Nie jest to piękne ale widać o co chodzi. Postać mniej więcej takiej wielkości bądź trochę większa. Chętnie zobacze inne pomysły na podstawie tego (koniecznie taki ubiór postaci!) Liczę na waszą pomoc! Piszcie tutaj, bądź na maila to podam szczegóły co jest potrzebne dokładnie, na razie chcę wiedzieć kto zechce mi pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jak znajdę chwilke to się tym mogę pobawić, przynajmniej animację chodu zrobie. Ale wytnij samego człowieka żeby nie był na tym białym tle i wstaw jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 O, tutaj. Mam nadzieję że o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Z mojej strony coś takiego mogę zaproponować. Czas mi nie pozwala dopracować tego, poza tym uczę się dopiero flasha stąd człowiek bardziej wygląda jakby breaka tańczył niż szedł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi