Cora Wind Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Da mi ktoś kod na strzelanie w kierunku w którym jest postać?? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 zaraz ci wysle :P poczekaj kilka minut ;] edit: https://gmclan.org/up2596_11_przyklad.html zrobione w 3 min :P tam sa 2 objekty playera, nie wiem z jakiego ty chcesz skorzystac. wybierz sobie. @down: ta sama zasada ;] nie chcialo mi sie nawet kopiowac skryptu tutaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Daj do STEP if keyboard_check_pressed(vk_space) // jesli nacisniesz spacje { var newshot; // tworzy zmienna 'newshot' newshot = instance_create(x,y,obiekt_pocisk); // tworzy obiekt_pocisk i zapisuje jego ID do zmiennej 'new shot' newshot.direction = direction; // zmienia kierunek obiekt_pocisk na kierunek bohatera newshot.speed = 6; // zmienia predkosc pocisku } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Przepraszam że odświeżam(i nabijam posta ;/) ale moja postać strzela w kierunku którym jest tylko jeżeli idzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 daj plik projektu to poprawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 okej ale chciał bym przez GG może być? bo nie chciał bym za bardzo udostępniać mojego projektu Tibi Tanks project ()()()()()()()()()() 10% @edit@down już napisałem na GG ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 To wyślij mi na PW Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Yoda mi nie pomoże bo ma GM 6 ;/ Mój problem opisze dokładniej: moja postac strzela tylko jesli idzie w tym kierunku co ma i jesli nie chodzi to strzela w prawo Jeśli ktoś może , niech pomoże ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 To wyślij mi na PW, bo ja mam GM6. Może pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Yoda mi nie pomoże bo ma GM 6 ;/ @up: umiesz czytać? on potrzebuje kogoś z gm7... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 O matko. Musisz odrazu swoją filozofie :blink: Nie doczytałem "bo ma" <_< I tak się składa że GM7 też mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Masz gg? Wysłał bym ci projekt a ty byś mi to naprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 bardzo ciekawe... probuje sie z toba dogadac na gg i jakos mi to nie wychodzi... w koncu chcesz tej pomocy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Sorry.. już Yoda mi pomógł :] znów zapomniałem zedytować ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dami_GM X Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Użyj szukajka SZUKAj szukaj i jeszcze raz szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 lol po co odświeżasz skoro problem rozwiązany? Użyj szukajka szukajek? a co to jakiś rodzaj smerfa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi