dziadekkleofas Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zaczynam robić nową grę. (tak, tak, już 10554684135251532 razy zaczynam jakąś grę i dupa) Zwie się Teletubbies Killer i jak sama nazwa wskazuje polega na mordowaniu teletubisiów. Ale to nie będzie zwykła strzelawka. Będzie można rozwijać naszą postać (Będzie ich 5, ale cheatem podanym na końcu gry będze można dobrać się do 5 innych postaci). Będzie to wyglądało tak: najpierw wybiera sie gostka, potem sie bawimy odrobinke atrybutami postaci (celność, szybkość, szybkość strzelania, prędkość przeładowywania itp.) i wybieramy tryb gry: Kiddy-Potrojone Atrybuty i teletubisie nie umieją strzelać, Easy-Podwojone atrybuty, Normal-Normalna gra, Hard-Dwukrotnie zmniejszone atrybuty, Hardcore-Potrójnie zmniejszone atrybuty, Satanic-Poczwórnie zmniejszone atrybuty i na dodatek jesteś kaleką (zaćma, kontuzja nogi, kontuzja ręki czy debilizm-Debilizm jest najgorszy bo postać się nie rozwija!) :P A w grze można np. chować się za skrzyniami, kamuflować się, i inne rzeczy. Na końcu każdego levelu jest BOSS. Aha, i warto wspomnieć że postać jak dostanie za dużo obrażeń to zostaje automatycznie kaleką. Jak widzicie jest na co czekać. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jest taka gra o podobnym tytule i też się rozwala Teletubisie. Ale tylko się rozwala. A twój projekt całkiem ciekawy :) Podoba mi się pomysł komuflażu (lubię się skradać - nawet w Soldacie się skradam z nożem w krzakach :P ) i elementy RPG. Fajnie się zapowiada. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ale na razie brak mi pomysłów na głównych bohaterów. :( Zapewnie paru wezmę z Metal Slug i dorzuce Babcie Kleofasa ale na reszte nie mam pomysłów. Może ktoś zarzuci pomysłami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Propozycje postaci: - świstak z bazooczką (jak na moim starym avatarze) lub z CKMem :D ; - gościu z koszulką na której są napisy AAGM i GMCLAN, a jego bronią jest GMowy młotek i kulka :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Biore świstaka a gościa zostawiam. Ale dajcie też imiona. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Biore świstaka a gościa zostawiam. Ale dajcie też imiona. :P Kleofas? :P [ joke ] Proponuje: Romek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Daj jeszcze babcie kleofas ;) z minigunem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Daj nekromantę, który martwe teletubisie przerabia na zombi które zjadają inne teletubisie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Daj nekromantę, który martwe teletubisie przerabia na zombi które zjadają inne teletubisie :P Coś mi tu pachnie Diablo II :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A co to ma do Diablo II? Mało to nekromantów w różnych grach? I każdy z reguły zajmuje się produkcją martwiaków :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A może dasz jakiegoś wielkiego pokemona? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Oj trudno wybrać, ale cztery sloty już zajęte, świstak, Fio, Marco i Babcia Kleofasa. Jeszcze trzeba jakąś w miarę dużą morde każdej postaci dać (o te cztery to ja już zadbam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A może by wcisnąć generała G. Patton'a który by miał wielkie zdolności bojowe i taktyczne? :> A na końcu gry zginął by w wypadku samochodowym (tak jak zginął naprawde...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Eee tam. :P A teraz mam big problem. Nie mam spritów teletubisi. :P Ja za bardzo rysować ich nie umiem więc skąd ja teraz wezme teleubisie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Sprity to nie wiem ale gify to mozesz sciagnac z http://www.gify.org.pl/ Są tam od razu animacje rozwalania teletubisiow wiec moze ci sie to przydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam już sprajty, dzięki, ale animacje rozwalania teletubisiów za bardzo nie pasują do moich, ale spróbuję coś wykombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dziadek: Z tego co pamiętam to w Xtreme 3D, jest przykład z rozwalaniem teletubisiów :P . Zaciągnij sobie z niego sprity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No ale jaki do niego link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wiesz, trzeba szukać :P . http://ag.bocznica.org :P A tak naprawdę, to jest to na GMClanie i na stronie Xceptiona (link na gmclan). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ej dobre! :P Niestety właśnie odkryłem że mam odinstalowanego GM'a i nie chce mi sie instalować. Zresztą z moimi spritami nie jest tak żle... :P:P:P Edit: Z różnych przyczyn Teletubbis killer NIE będzie... niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ej dobre! :P Niestety właśnie odkryłem że mam odinstalowanego GM'a i nie chce mi sie instalować. Zresztą z moimi spritami nie jest tak żle... :P:P:P Edit: Z różnych przyczyn Teletubbis killer NIE będzie... niestety... Nie poddawaj się tak szybko ;) Ja też myślałem że z Labyrinth już koniec, a tu nagle "pyk" i robie dalej :D Prace idą bardzo wolno, ale jakoś idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi