bartas Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Teraz szukam izometrycznego drzewka :D wymiary znowu 52x52 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 moge sie mylic ale chyba nie da sie zrobic takiego drzewka ? ( izometrycznego) czyli takie "normalne" drzewko top-down chyba niczym sie nie bedzie roznic od izometrycznego. :D Nie jestem mistrzem wiec moge sie mylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja nie wiem w każdym razie znalazłem juz takie ktore bedzie odpowiednie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 masz tu cos takiego, jesli kat nie bedzie pasowal to mozesz ten obrazek obrucic w edytorze gma. BTW takie cos to sa 2 minuty w paintcie bez wiekszych problemow. BTW2 jak potrzebujesz nastepnych grafik to poprostu pisz w tym samym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 yea, i teraz chłop do kazdej głupiej graficzki będzie nam zakładał osobny teamt... to mądre... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi