Yoda Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Udostępniam kod żródłowy Fallen Kingdoma albowiem nie będę już go robił - jak tak teraz patrzę na ten silnik to on jest tak niewydajny ;p Dlatego udostępniam go wam! xD Możecie się teraz pośmiac z moich początków w gmie :P Może komuś kto będzie chciał zrobić rtsa się przyda ;p BĘC! Jeżeli cośtam wykorzystasz z tego przykładu umieść mnie ta w credits B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 To mnie też, bo miałem spory udział w tworzeniu tej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Mnie się nie przyda ale fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @mike - no prawda :D Pomoagałeś mi dużo :P No to słyszycie? mike'a też do credits! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Spoko przykładzik ;) ale nie skorzystam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Przykładzik Spoko, tylko jak chcę go przetestowac, wyskakuje mi błąd w skryptach czy jakoś tak :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ????? testowałem go u siebie i działał :] A masz pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 @kamil mi działa @topic fajny przykładzik moze sie przydac do rt @Yoda czemu skończyłeś robić tą gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nie skończyłem tylko przestałem :P Nie widziałem sensu - gra ma kiepski silnik, w dodatku kod jest troche jak na moj dzisiejszy sposób pisania za 'porąbany'. A pozatym odeszła mi ochota... :P Co nie znaczy że nie zrobię już RTSa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 @kamil mi działa A mi nie działa. ;p Pisze, że nie am pro edition. ;p Nie lubię gm 7. Używam zarejestrowanego gm 6.1, on jest spox B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Oo jak to wam nie działa? Mi na zarejestrowanym 6.1 chodzi :| lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 @up: sry, otworzyło mi się w GM 7 ;p Uruchomiłem w GM 6.1 i git. ;p Nawet fajna gierka. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ????? testowałem go u siebie i działał emot11.gif A masz pro? Mam z "pewnego" magazynu komputerowego wersję 6.1 niezarejestrowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No to bez pro nie pójdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi