Tymon Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie no nie mieszajcie mnie w to. Ja się tutaj tylko śmieję z mojego lenistwa. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No dobra,ale co z grafiką ? Nie wiem dlaczego ale ja mam ciągle przed oczami widok pierwszoosobowy XDDD,w jakim wymiarze będzie gra ? Z jakiegoś rzutu ? Myslę że chociaż takie informacje mógłby ktoś "wypaplać" x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie no Jabol, te emoty przy twoich postach mnie rozwalają... Skąd ty je bierzesz? XDz internetu i z różnych innych for, ale nie podam linka bo dostanę jeszcze warna za propagowanie faszyzmu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No dobra,ale co z grafiką ? Nie wiem dlaczego ale ja mam ciągle przed oczami widok pierwszoosobowy XDDD,w jakim wymiarze będzie gra ? Z jakiegoś rzutu ? Myslę że chociaż takie informacje mógłby ktoś "wypaplać" x) Jak w Almorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tylko ładniej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czyli ######sta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czyli mam rozumieć że jakieś korzenie Almory i nawiązanie do niej będzie jednak ? Radujmy się fani almory ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Poza tym do gier 3D to jeszcze długa droga, póki co trzeba maksymalnie skorzystać z aktualnych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 @Yoda Zaje**** była w Almorze a tu wynika że jeszcze bardziej Zaje**** :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Co prawda,to prawda ale dobra gra 2D jest lepsza od słabszej 3D.Mnie dalej ten Stalker ciekawi xDDDD P.S.:W jakim języku napisana jest gra ? x) (Myslę że to też mozna powiedzieć,nie robi to i tak wielkiej różnicy "graczom") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Chyba GML ale mogę się mylić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Silnik animacji jest w 100?% poprawiony, ( technologia GearEngine™ :P ) no i w ogóle cała fizyka przedmiotów jak i otoczenia. Mogę jeszcze dodać, że będzie edytor światów/poziomów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Silnik animacji jest w 100?% poprawiony, ( technologia GearEngine™ :P ) no i w ogóle cała fizyka przedmiotów jak i otoczenia. Mogę jeszcze dodać, że będzie edytor światów/poziomów :P To już się fajnie zapowiada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czytam i czytam i tak sobie myśle: kto jest szczęśliwym wybrańcem do Beta testów?? BTW: a miały nie przeciekać żadne informacje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A ktos tu na początku mówił że będzie zbędny spam,tymczasem dowiedzieliśmy się dużo nowych rzeczy na temat Infernal Warriors. Czyli mam rozumiec że na każdym serwie będzie inna mapa ? Ale jak to bedzie wyglądać z tym edytorem świat/map.Budujesz pustą polanke dajesz 100 mobków na plansze i tylko expienie ? Jak to przewidujesz? Chodziło mi oto że będzie zbędne budowanie miast itp.itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 @Mimek ciiiiiii... może coś się dowiemy :P też jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czytam i czytam i tak sobie myśle: kto jest szczęśliwym wybrańcem do Beta testów?? BTW: a miały nie przeciekać żadne informacje :P Wiesz..., to są informacje najmniej ważne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 @mimek: Tego to na pewno sie nie dowiemy bo zarz ten beta tester został by osaczony i zabity naszymi pytaniami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 @lord: masz racje CIIIIIICHO @Fall : może będą ograniczenia co do ilości potworków ?? EDIT: @yoda: nom masz racje @Borek: wiadomo, że najmniej ważne (żart) Topic:czy ten edytorek będzie rozbudowany czy tylko dajesz po planszy obiekty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie tyle pytaniami,co kijami baseball'owymi XDDDD Wiesz..., to są informacje najmniej ważne No widzisz,a patrz ile osób zostało uszczęśliwionych tymi informacjami ? x) Czyli poprostu zapowiada się fantastycznie x) @mimek:A co rozumiesz przez słowo "rozbudowany" ? Bo nie wiem co mam mysleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Borku:Czy ty i Ranma_man robicie całą grafe czy ktoś Wam pomaga?? EDIT: Fall: hmm, wielkość mapy, ilość produkowanych potworków na 1 sek. takie mało ważne, ale cieszące zabaweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Borku:Czy ty i Ranma_man robicie całą grafe czy ktoś Wam pomaga?? Sami robimy i tak zostanie :) Dobra, koniec tego dobrego :P Jak ja to mawiam - Wszystko w swoim czasie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 AHHH, CZEKAŁEM NA TE SŁOWA !!!!!! :) Superek z tymi grafikami :) będzie GRA SUPERRRR !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Wszystko w swoim czasie To było mówione już na pierwszej stronie XDDDD(ale rym o_O) Zdradz nam jeszcze jakiś mały sekrecik,bardzo prosimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 @Borek: i właśnie to jest piękne - nieznany jest dzień ani godzina kiedy Borek Infernall Warriors wypuści! Amen! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja mam jeszcze jedno pytanko ;p W jakim języku/programie powstanie gra ? Czy będzie to Game Maker ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To już jutro ! Amen* Amen - Niech się tak stanie. Ja tam zacieram już ręce x) Nie moge się doczekac jak bede pk'owac swoim Stalkerem XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Widok będzie jak w Almorze, walki będą na arenach, które rozwalając się od rzucanych na ścianę ciał będą wyrzucać szable i inne bajery xD Może moje domysły są bliższe niż myślałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A mi pewnie standardowo bedzie chodzić na pół fpsa jak nie mniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Serwer będzie projektowany pod kątem Linuxa, także na pewno nie w GMLu. Nie mylcie tej gry z MMORPG'iem, PK'owanie, to brzmi trochę MMORPGowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi